INSCRIPCIONS

El Concurs d’Aparadors es convertirà en l’edició del 2024 en la Festa del Comerç, un acte que tindrà lloc el 18 de gener del 2024 i que servirà per posar en valor i enfortir el teixit comercial del país tot reconeixent diferents iniciatives empresarials i professionals.

Fa 25 anys que la Cambra va llançar el primer Concurs d’Aparadors de Nadal, una iniciativa pionera impulsada amb l’objectiu de premiar i destacar l’esforç dels comerciants per embellir els seus establiments amb motiu de les festes nadalenques.

Tanmateix, després de 25 anys, el sector, l’entorn i les expectatives dels clients han canviat significativament. Per això, i amb la voluntat d’adaptar-se a nous reptes de futur, i aprofitant la celebració del seu 30è aniversari la Cambra ha decidit fer evolucionar el Concurs d’Aparadors de Nadal i crear “La Festa del Comerç d’Andorra”.

L’objectiu és consolidar aquesta iniciativa com a referent del sector amb l’ambició de ser la plataforma que identifiqui, reconegui i projecti els establiments, iniciatives empresarials i professionals del comerç que contribueixen a la millora de la competitivitat i projecció del comerç dins i fora del país.

Un altre dels aspectes que es pretén promoure és la cohesió i l’enfortiment de la xarxa relacional del sector comercial. L’esdeveniment serà un espai de trobada, referència i networking per als professionals del comerç, oferint oportunitats per al creixement i la col·laboració.

D’aquesta manera, la voluntat és fomentar la innovació i la millora continuada del comerç i que, precisament la Festa del Comerç també serveixi com a escenari per presentar iniciatives que incideixin en la millora del comerç per reconèixer l’esforç i la millora constant de les empreses. Paral·lelament, es promourà la competitivitat, el talent, la innovació, la sostenibilitat i l’emprenedoria.

En aquest sentit, s’estableixen set categories de premis diferenciats que pretenen posar en valor el màxim de realitats i perfils diferenciats del món del comerç, incloent empreses, negocis, comerços consolidats i nous emprenedors, així com professionals en actiu inactius i també, reconèixer iniciatives i professionals de diverses àrees, com les que realitzen els diferents comuns del país i les associacions de comerciants.

El jurat encarregat de seleccionar els guanyadors està format per persones i professionals vinculats al sector comercial.

Les categories que es premiaran són:

  • La millor botiga de l’any
  • El professional i/o persona de reconegut prestigi dins del món del comerç
  • El projecte i/o iniciativa empresarial comercial (tant per part del Govern, els Comuns o les associacions de comerciants)
  • El millor aparador de Nadal
  • La proposta més creativa i innovadora
  • La botiga sostenible
  • La millor gestió de les xarxes socials

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


Clic aquí per descarregar el formulari

AVÍS LEGAL
D’acord amb la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, les dades personals contingudes en aquesta sol·licitud s’in- corporaran al registre de les activitats de tractament “Formació” titularitat de la Cambra. La finalitat d’aquest, és la d’enviar informació sobre els cursos de formació i altres activitats formatives i informatives, i gestionar-ne les inscripcions i el funcionament. No es preveu intercanviar dades amb altres entitats. Per al tractament d’aquestes dades s’adoptaran en el seu tractament les mesures tècniques i organitzatives més adequades per garantir-ne la seguretat. Vostè pot exercir els drets d’oposició, accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades personals, i d’altres drets reconeguts a la normativa mitjançant la seva sol·licitud escrita al nostre Delegat de Protecció de Dades Personals (dpd@ccis.ad)